«Επί ξυρού ακμής» η ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Μια άκρως ενδιαφέρουσα και ίσως η πιο κρίσιμη, από ιδρύσεως του κόμματος, συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναμένεται να λάβει χώρα σήμερα το μεσημέρι, με 6 βουλευτές του κόμματος να αμφισβητούν ευθέως τις επιλογές του επικεφαής Πάνου Καμμένου, κάτι που εκφράστηκε με την απουσία από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, το περασμένο Σάββατο.

Υπενθυμίζεται

ότι 6 βουλευτές του κόμματος, λίγο πριν πραγματοποιηθεί το Εθνικό Συμβούλιο, έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο ζητώντας να συνεδριάσει πρώτα η ΚΟ.

Πρόκειται για τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Γιοβανόπουλο και τους Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Βασίλη Καπερνάρο, Γιώργο Νταβρή, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Παύλο Χαϊκάλη, αν και ο τελευταίος πήγε στο Εθνικό Συμβούλιο.

Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος σήκωσε το γάντι και σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι η συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο είναι υποχρεωτική. Μάλιστα, από το βήμα του Συμβουλίου ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους, ξεκαθαρίζοντας ότι «όσοι εποφθαλμιούν καρέκλες, να τις πάρουν στο σπίτι τους από σήμερα το βράδυ».

Ο Πάνος Καμμένος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, αποδίδοντας το όλο θέμα σε παρεξήγηση. Έσπευσε όμως να ξεκαθαρίσει (μέσω του Real) ότι «αν κάποιοι είναι κακών προθέσεων και αποδειχθεί ότι αυτό που ήθελαν ήταν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μια στιγμή που δικαιώνονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα αποκεφαλιστούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα