Επέστρεψε υγιής ο Κουίνσι

Τελικά ο αέρας του Λονδίνου είναι θαυματουργός! Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι ο Αμπέγιε Κουίνσι έφυγε -χωρίς άδεια, γεγονός που τον έστειλε σε απολογία ενώπιον της διοίκησης- για την αγγλική πρωτεύουσα όντας τραυματίας και χωρίς να κάνει θεραπείες στην Παιανία, επέστρεψε σήμερα υγιής.

Ο Κουίνσι προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα αφού προφανώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Δεδομένης της σημαντικής απουσίας του Χοσέ Τοτσέ ενόψει του προσεχούς αγώνα με την Ξάνθη,

υπό νορμάλ συνθήκες ο Κουίνσι θα μπορούσε να τον αναπληρώσει στην κορυφή της επίθεσης. Όμως αυτή τη στιγμή είναι όλα ανοιχτά με τον Γκανέζο, αφού επίκειται η απολογία και η πιθανή τιμωρία του.

Κατά τα λοιπά ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουχούμης, Φορναρόλι, πρόγραμμα αποφόρτισης έκαναν οι Βιτόλο, Σεϊταρίδης, ο Ταμπάκης έπαθε τράβηγμα στο δεξιό γαστροκνήμιο και αποχώρησε ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Μαυρίας, Καρνέζης, Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Φουρλάνος, Βελάσκες και με άδεια για προσωπικούς λόγους ο Σισοκό.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα