«Επενδύουν στην ελπίδα και το φόβο»…

«Μετά την ψήφιση του λεγομένου «μνημονίου 3 από την τροϊκανή κυβέρνηση, οι Δήμοι της χώρας οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στην κατάρρευση, στην απώλεια του αυτοδιοικητικού τους χαρακτήρα, σε καθεστώς επιτροπείας και κηδεμονίας και σε σωρεία απολύσεων» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Πειραιάς όλοι μαζί».

Η αντιπολιτευόμενη παράταξη ζητά να μην προχωρήσει το μέτρο της διαθεσιμότητας αναφέροντας: «Ο συνδυασμός «Πειραιάς όλοι μαζί», όπως και οι υπόλοιποι δημοτικοί συνδυασμοί της αντιπολίτευσης, ζητήσαμε:

Την λήψη ομόφωνης απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να μην δοθεί κανένα στοιχείο προς το Υπουργείο, να μην υπογραφούν οι διαπιστωτικές πράξεις και να δηλωθεί προς κάθε κατεύθυνση ότι οι υπάλληλοι του Δήμου μας και των εποπτευομένων οργανισμών (δημοτικές επιχειρήσεις κ.λ.π.) καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες».

Η δημοτική παράταξη δηλώνει την έκπληξη της καθώς ο Δήμαρχος απέρριψε το κοινό αίτημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης και περιορίστηκε στην δήλωση «θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μην απολυθεί κανένας στο Δήμο Πειραιά».

«Καλές οι δηλώσεις αλλά η ομόφωνη απόφαση θα ήταν πιο ισχυρή, πιο ουσιώδης και πιο αποτελεσματική… από λόγια χορτάσαμε.. πράξεις δε βλέπουμε.  Το ίδιο ισχύει και για τους υποστηρικτές του δημάρχου που στην ουσία τον νομιμοποιούν» καταλήγει μεταξύ άλλων η παράταξη.  

Keywords
Τυχαία Θέματα