ΕΠΕΚ: «Εκτός πραγματικότητας η πρόταση ΝΔ για τους περιφερειακούς σταθμούς»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Περιφερειακών Καναλιών Ελλάδος, απαντώντας στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία προβλέπει τη χορήγηση άδειας παρόχου τηλεοπτικής περιφερειακής εμβέλειας με μετοχικό κεφάλαιο τουλάχιστον 3 εκατ. Ευρώ. «Ασαφής, χωρίς τεχνικό υπόβαθρο και εκτός τόπου, χρόνου και πραγματικότητος. Είναι ένας νόμος κομμένος και ραμμένος για πλουσίους, που και αυτοί ακόμη θα αγανακτήσουν λόγω της ελλείψεως συχνοτήτων για να εκπέμψουν”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΠΕΚ.

Σύμφωνα με την

ανακοίνωση, η πρόταση της ΝΔ περιλαμβάνει ορισμένες βελτιώσεις διατάξεων του νόμου Παππά, όμως, με άλλες διατάξεις, οδηγούν “τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό των Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών, όταν τις διαβάζουν, να ετοιμάζουν σχοινί για να αυτοκτονήσουν, όπως άλλωστε έχει συμβεί τούτο με πολλούς απεγνωσμένους συμπατριώτες μας Έλληνες, από το 2009 και εντεύθεν”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΕΚ εδώ

Το άρθρο ΕΠΕΚ: «Εκτός πραγματικότητας η πρόταση ΝΔ για τους περιφερειακούς σταθμούς» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα