Επεισόδιο στη Βουλή με τη φράση υφυπουργού “εσείς θέλετε Κασιδιάρη” προς Κανέλη

Η φράση «εσείς θέλετε Κασιδιάρη» του υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Στύλιου προς την βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλη άναψε «φωτιές» στη Βουλή κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει η βουλευτής.

Η ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή προς το υπουργείο Παιδείας

η κυρία Κανέλλη αφορούσε στα προγράμματα σίτισης στα σχολεία. Στην ολομέλεια, για να απαντήσει στην βουλευτή του ΚΚΕ βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος, ο οποίος απαντώντας αναφέρθηκε στα προγράμματα που ήδη τρέχουν σε συνεργασία του υπουργείου Παιδείας και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όταν η κυρία Κανέλλη πήρε το λόγο, απευθυνόμενη στον υφυπουργό του είπε ότι ο τρόπος που της απαντά της θυμίζει την Μαρία Αντουανέτα και ότι δεν την ενδιαφέρει να ακούσει κάτι παραπάνω και ότι θα αποχωρήσει.

Στη δευτερολογία του ο κ. Στύλιος είπε μεταξύ άλλων ότι εκείνος μεγάλωσε σε χωριό και ότι έχει περάσει δύσκολα και όχι εύκολα όπως η κυρία Κανέλλη κάτι το οποίο εξόργισε την βουλευτή του ΚΚΕ που άρχισε να φωνάζει από κάτω ντροπή και να λέει ότι δεν θέλει να ακούσει κάτι παραπάνω και ότι θα αποχωρήσει.

Τότε η κατάσταση φαίνεται ότι βγήκε εκτός ελέγχου με τον υφυπουργό Παιδείας να λέει απευθυνόμενος στην βουλευτή: «Ακούστε εδώ κυρία Κανέλλη, εσείς θέλετε Κασιδιάρη». Μάλιστα, την αναφορά του αυτή στον χρυσαυγίτη βουλευτή ο υφυπουργός Παιδείας την επανέλαβε ακόμη δυο φορές λίγο πριν πει… «εγώ όμως δεν θα γίνω».

Η Λιάνα Κανέλλη αποχώρησε από την αίθουσα και εξοργισμένη κατευθύνθηκε στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη για να του κάνει τα παράπονά της. Ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τη λύπη του και τη συμπαράστασή του στην Λιάνα Κανέλλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα