Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-1 από την Ξάνθη

Εντυπωσιακός για ακόμα ένα παιχνίδι ο Τζίμι Ντουρμάζ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Ξάνθη

Αυλαία χθες της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τον Ολυμπιακό να περνά με 3-1 από την Ξάνθη, ενώ στα άλλα

δύο παιχνίδια ο Παναιτωλικός και η Βέροια έμειναν στο 1-1 και ο Πλατανιάς με τον Ηρακλή στο 0-0.

Στην Ξάνθη ο Ολυμπμιακός ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι αν και οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας σε εκπληκτική ημέρα τους Φορτούνη και Ντουρμάζ πήραν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ενώ η Ξάνθη πάλεψε για το καλύτερο απέναντι σε έναν καλύτερο ομολογουμένως αντίπαλο. Το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό ο Ντουρμάζ με δυνατό σουτ στο 42΄, για να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Ντιμιτρόφ στο 50΄. Στο 65΄ο Φορτούνης αξιοποίησε πέναλτι που έγινε στον Ντουρμάζ και έγραψε το 1-2, ενώ στο 68΄ο συνδυασμός των Φορτούνη, Ντουρμάζ και Ιντέγε κατέληξε σε γκολ που πέτυχε ο πρώτος για να γραφτεί το τελικό 1-3.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος, δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ που πέτυχε ο Ρομέρο στο 82΄, καθώς η Βέροια ευτύχισε να προηγηθεί με τον Ναζλίδη στο 77΄.

Στα Χανιά, ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος από τον Ηρακλή, κυρίως στην επανάληψη, ενώ έπαιξε και με παίκτη παραπάνω για 5 λεπτά, είχε δοκάρι, αλλά τελικά δεν σκόραρε. Ο Ηρακλής από την πλευρά του πρόσεξε περισσότερο την άμυνά του και κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από την Κρήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα