Εντυπωσιακό ξεκίνημα για ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης – ήττα για Παναθηναϊκό

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ τη φετινή του «περιπέτεια» στο EuropaLeague κερδίζοντας με το εμφατικό 6-1 τη λευκορωσική Ντιναμό Μίνσκ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Μπεσίκτας ότι «είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει».

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι μαζί με τη Φιορεντίνα είναι οι πιο δυνατές ομάδες στον 11ο όμιλο έχοντας συντρίψει μέσα σε 28 λεπτά την ομάδα του Μίνσκ με γκολ

των Νίκολιτς (3΄αυτογκόλ), Αθανασιάδη (11΄, 16΄28΄), ενώ στην επανάληψη πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Δ. Παπαδόπουλο στο 50΄και τον Τσανδάρη στο 90΄. Οι Λευκορώσοι κατάφεραν με τον Νίκολιτς να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 80΄.

Στην Πόλη ο Αστέρας θα μπορούσε ακόμα και τη νίκη, όμως έμεινε πίσω στο σκόρ με γκολ του Γκιοκχάν Τορέ στο 33΄ και αναγκάστηκε να κυνηγάει τους αντιπάλους του. Τελικά με απίστευτης ομορφιάς γκολ του Φακούντο Πάρα στο 88΄πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο παρθενικό του παιχνίδι στους ομίλους του EuropaLeague.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός μπήκε άσχημα στη διοργάνωση, αφού γνώρισε την ήττα στη Λεωφόρο από την Ντιναμό Μόσχας (1-2). Οι «πράσινοι» μπήκαν επιφυλακτικά στο παιχνίδι και οι αντίπαλοί τους το εκμεταλλεύτηκαν πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 40΄με τον Κοκόριν και στο 49΄με τον Ιόνοφ στο 49΄. Οι παίκτες του Αναστασίου αντέδρασαν και μείωσαν το σκορ με τον Ντίνα στο 63΄, όμως δεν μπόρεσαν τελικά παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν να αποφύγουν την ήττα.

Στην δεύτερη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Γαλλία όπου θα αντιμετωπίσει την Γκινγκάμπ, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Παρτιζάν Βελιγραδίου και ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Εστορίλ στην Πορτογαλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα