Εντοπίστηκε κι άλλος νεκρός στη Μάνδρα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μία ακόμα ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα 21.

Η σορός δεν έχει ακόμα αναγνωρισθεί, ενώ μέχρι χθες αργά το βράδυ οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής αναζητούσαν δύο ανθρώπους.

Πιθανολογείται πως πρόκειται για τον οδηγό φορτηγού, από το όχημα του οποίου χθες είχαν εντοπιστεί η πινακίδα κυκλοφορίας και αντικείμενα από την καμπίνα, στην ευρύτερη περιοχή, περίπου 1,5 χιλιόμετρο

από το σημείο που παρασύρθηκε από το ρέμα.

Ο πατέρας του 30χρονου αγνοούμενου Σωτήρη Πίνη έψαχνε το παιδί του και χθες, κατάφερε να βρει τη πινακίδα της νταλίκας που οδηγούσε ο γιος του, κομμάτια από το εσωτερικό, το φακό και το ασύρματο του 30χρονου παιδιού του, ενάμισι χιλιόμετρο από το σημείο που τον είχε χτυπήσει ο χείμαρρος.

Λίγα μέτρα πιο κάτω οι συγγενείς του κυνηγού Χρήστου Γεωργακόπουλου ψάχνουν κι εκείνοι ανάμεσα σε τόνους μπάζα, ένα σημάδι για το δικό τους άνθρωπο. Ελπίζουν ότι θα δοθεί ένα τέλος στην αγωνία και το δράμα που ζουν. Ο άνδρας είναι μόνιμος κάτοικος Αθήνας με καταγωγή από το Σανταμέρι Αχαΐας και είχε πάει στο βουνό για να κυνηγήσει. Μέχρι και χθες αργά το βράδυ όταν και ολοκληρώθηκαν οι έρευνες δεν είχε εντοπιστεί.

Το άρθρο Εντοπίστηκε κι άλλος νεκρός στη Μάνδρα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα