Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Air Asia

Πτώματα και συντρίμμια εντόπισαν τα συνεργεία έρευνας και διάσωσης στην Θαλάσσια περιοχή της Ιάβας, όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι προέρχονται από την πτήση της Air Asia. Μάλιστα το βυθό της θάλασσας έχει εντοπιστεί και κάτι που μοιάζει με αεροπλάνο στο σχήμα.

Σύμφωνα με ινδονησιακά μέσα ενημέρωσης, αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας της Ινδονησίας εντόπισε πτώματα να επιπλέουν στη θάλασσα.

“Δόξα των Θεώ. Σήμερα στις 12.50 ( τοπική ώρα), στρατιωτικό αεροσκάφος Hercules

εντόπισε αντικείμενο που περιγράφεται ως σκιά και έχει το σχήμα αεροπλάνου στον βυθό της θάλασσας”, εντός της ζώνης των ερευνών, δήλωσε ο Μπαμπάνγκ Σοελίστιο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Νωρίτερα, εντοπίστηκαν συντρίμμια που μοιάζουν με πόρτα αεροσκάφους και με μια τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης στη Θάλασσα της Ιάβας στην Ινδονησία, στην περιοχή όπου διεξάγονται οι έρευνες όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Τζόκο Μουρτζατμόντζο, γενικός διευθυντής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας στο υπουργείο Μεταφορών.

“Επί του παρόντος μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι είναι το αεροσκάφος της Air Asia και ο υπουργός Mεταφορών αναχωρεί για το Πανγκαλάν Μπουν”, στην περιοχή όπου εντοπίστηκαν τα συντρίμμια.

“Με βάση τις παρατηρήσεις των ομάδων ερευνών και διάσωσης, έχουν εντοπισθεί μεγάλα αντικείμενα, όπως μια πόρτα της καμπίνας και μια πόρτα του χώρου των αποσκευών. Είναι μέσα στη θάλασσα, 100 μίλια (160 χλμ.) νοτιο-δυτικά της Πανγκαλάν Μπουν”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα