Ένοπλες ληστείες σε γνωστά καταστήματα παραμονή Black Friday

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ένοπλη ληστεία από τέσσερις ένοπλους κακοποιούς σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρονικών προϊόντων στη Μεταμόρφωση και η οποία συνοδεύτηκε με πυροβολισμούς στον αέρα, σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία που εξαπέλυσε δεκάδες αστυνομικούς για εντοπισμό στοιχείων των ληστών.

Η ληστεία, καταγράφηκε στις 8 το βράδυ της Πέμπτης. Την ώρα εκείνη τα μέλη της συμμορίας εισέβαλαν στο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 5, ενώ στο εσωτερικό βρίσκονταν πελάτες και υπάλληλοι.

Με την απειλή των όπλων τους ακινητοποίησαν, άρπαξαν

από τα ταμεία όσα χρήματα βρήκαν και κινήθηκαν στην έξοδο του καταστήματος.

Φοβούμενοι εκεί ότι κάποιοι μπορεί και να τους ακολουθούσαν πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Στη συνέχεια ανέβηκαν ανά δύο στις μοτοσυκλέτες που είχαν σταθμεύσει και διέφυγαν με τα χρήματα.

Λίγη ώρα αργότερα στην Αστυνομία σήμανε νέος συναγερμός καθώς δίδυμο ληστών εισέβαλε με διαφορά τριάντα λεπτών, σε δύο Σούπερ Μάρκετ, σε Χολαργό και Χαλάνδρι και οι δράστες άρπαξαν τις εισπράξεις.

Στις 8 και 30 το βράδυ, οι δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά εισήλθαν σε σουπερμάρκετ επί της οδού Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι και αφού ακινητοποίησαν με απειλή όπλων πελάτες και υπαλλήλους αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία και τράπηκαν σε φυγή.

Με τον ακριβώς ίδιο τρόπο, μισή ώρα μετά στις 9 το βράδυ και πάλι οι δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, εισέβαλαν σε σουπερμάρκετ στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τερψιχόρης στον Χολαργό.

Ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους με απειλή όπλων αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία και κατάφεραν να διαφύγουν.

Το άρθρο Ένοπλες ληστείες σε γνωστά καταστήματα παραμονή Black Friday εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα