Ενημέρωση για τον ΕΝΦΙΑ από Χαρδούβελη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ενημέρωση για τον ΕΝΦΙΑ στους βουλευτές της ΝΔ που συμμετέχουν στο Β’ Θερινό τμήμα της Βουλής θα κάνει σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, ενώ θα γίνει συζήτηση και για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική οικονομία, αλλά και για τις τελικές ρυθμίσεις που θα περιλαμβάνει ο νόμος που έχει προκαλέσει την οργή των πολιτών.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα

στις 10 το πρωί ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ. Από τους εκπροσώπους της Χαριλάου Τρικούπη θα γίνει παρουσίαση των προτάσεων του κόμμματος για τις αναγκαίες βελτιώσεις και διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ αλλά και για το θέμα των δόσεων για την καταβολή του.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα έχει επίσης στις 12 το μεσημέρι συνάντηση και με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα για να συζητηθεί το πλαίσιο των προτάσεων για τις ρυθμίσεις στα επιχειρηματικά δάνεια, αλλά και στα δάνεια των νοικοκυριών.

Το άρθρο Ενημέρωση για τον ΕΝΦΙΑ από Χαρδούβελη εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα