Ένας Brad Pitt όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Μία ανατρεπτική φωτογράφιση έκανε ο διάσημος ηθοποιός για το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού “Interview”. Ο φωτογράφος Steven Klein, τον απαθανάτισε ως μαφιόζο, ως τζέντλεμαν μιας άλλης εποχής ακόμη και σε στυλ Μπόμπ Μάρλει με ράστα! 

Ο ηθοποιός μίλησε για το πώς επιλέγει τις ταινίες που πρωταγωνιστεί, την καριέρα του ως παραγωγού και για την «προφορά» των ρόλων του!

Για το πώς επιλέγει τις ταινίες: «Με ενδιαφέρει να βρίσκω ανθρώπους που έχουν «φωνή»! Είναι πολύ δύσκολο να σε εκπλήξει μία ταινία. Είναι δύσκολο να σε εκπλήξει

κάποιος ηθοποιός ή σκηνοθέτης όταν τα έχεις δει όλα. Οπότε όταν ξεχνώ ότι βλέπω ταινία ή όταν βλέπω ότι κάποιος κάνει μία «επαγγελματική στροφή» τότε είμαι μέσα σε αυτό το πρότζεκτ!» 

Το πώς καταφέρνει να μιλάει με διαφορετική προφορά στις ταινίες: «Είναι σαν να τραγουδάς. Αισθάνομαι καλύτερα με τις προφορές του νότου. Είναι εύκολο για παράδειγμα να υποδύομαι τον Ιρλανδό γιατί έχω κάποια γονίδια. Επίσης μπορώ να μιλήσω ως Γερμανός. Αυτό που με δυσκολεύει είναι η Βρετανική προφορά!»

Για την καριέρα του ως παραγωγός: «Ναι μου αρέσει να βρίσκομαι πίσω από την κάμερα. Ως παραγωγός είσαι μέρος μίας ομάδας που φέρνει την ιστορία στην οθόνη. Δεν θα έφτανε ποτέ στην οθόνη αν εμείς δεν το προσπαθούσαμε. Μου αρέσει αυτό.»

 

Keywords
Τυχαία Θέματα