Ένα φρικιαστικό έγκλημα αναστατώνει και πάλι την Αυστραλία

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έχει αναστατώσει την Αυστραλία, πριν ακόμα η χώρα ηρεμήσει μετά την ομηρία και τον θάνατο δύο ανθρώπων από τζιχαντιστή στο Σίδνεϊ. Πρόκειται για την δολοφονία με μαχαίρι 8 παιδιών, ηλικίας από 18 μηνών έως 15 ετών και τον τραυματισμό μιας γυναίκας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η 34χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της και ότι συνεργάζεται με τις αρχές. Η αυστραλιανή υπηρεσία του Associated Press

επικαλέστηκε τη δήλωση μίας γυναίκας που είπε ότι είναι εξαδέλφη της τραυματισμένης και ότι τα παιδιά ήταν αδέλφια.

Η πολιτειακή αστυνομία του Κουίνσλαντ αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι κλήθηκε να μεταβεί σε σπίτι στο προάστιο Μανούρα λίγο πριν από το μεσημέρι έπειτα από καταγγελία ότι εκεί βρισκόταν μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.

Κατά τις έρευνές της στο σπίτι, η αστυνομία βρήκε τα πτώματα των οκτώ παιδιών. Η αστυνομία του Κερνς συμβούλευσε τους κατοίκους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους καθώς τα νεύρα όλων είναι τεντομένα μετά το περιστατικό με τον φανατικό ισλαμιστή.

Από την αστυνομία διενεργείται έρευνα για την εξιχνίαση της φρικιαστικής αυτής δολοφονίας, ενώ και ο πρωθυπουργός της χώρας Τόνι Άμποτ εξέφρασε την οδύνη και τον αποτροπιασμό του για το περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα