Ένα εξτρέμ τουλάχιστον χρειάζεται ο ΑΡΗΣ

Με τις αποχωρήσεις των Γιαννιώτα και Καζναφέρη ο ΑΡΗΣ είναι φανερό πως έχει ανάγκη από την απόκτηση ενός τουλάχιστον ακραίου μεσοεπιθετικού.

Μία από τις κινήσεις του ΑΡΗ θα είναι σίγουρα η απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού καθώς το κενό που αφήνουν Γιαννιώτας και Καζναφέρης στην δεξιά πλευρά είναι μεγάλο.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε ο ΑΡΗΣ αγωνίστηκε με ένα επιθετικό στην κορυφή και δύο στα άκρα. Σε ελάχιστα

παιχνίδια προτιμήθηκε το 4-4-2. Είτε με το ένα σύστημα όμως είτε με το άλλο δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή έπαιζαν κατά βάση ο Γιαννιώτας ή Καζναφέρης εκτός του διάστημα όπου ήταν προπονητής ο Αλκαράθ. Τότε πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής ο Καραγιάννης.

Από τους τρεις, ο μόνος που θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΑΡΗ φέτος θα είναι ο Καραγιάννης. Ο Καζναφέρης έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό καθώς οι «κιτρινόμαυροι» δεν επιθυμούσαν να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί του ενώ ο Γιαννιώτας δεν θέλει να συνεχίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αυτό σημαίνει πως μία από τις μεταγραφές του ΑΡΗ θέλοντας και μη θα είναι στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Αυτή τη στιγμή μάλιστα και στα δύο άκρα υπάρχουν μόνο νεαροί ποδοσφαιριστής. Εκτός του Καραγιάννη, αριστερά υπάρχει η λύση του Σουνά, ενώ για την δεξιά υπάρχει και ο Ρένια. Το πιθανότερο είναι μάλιστα οι ¨»κιτρινόμαυροι» να κινηθούν για την απόκτηση δύο ακραίων μεσοεπιθετικών με μεγαλύτερη εμπειρία.

πηγή: allaboutaris.com

Keywords
Τυχαία Θέματα