Ένα δάνειο, πολλές σκέψεις…

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ τις προηγούμενες ημέρες ο Γιάννης Αλαφούζος στους μικρομετόχους της ομάδας. Ο Έλληνας επιχειρηματίας που «τρέχει» το συγκεκριμένο πρότζεκτ, είχε ξεκαθαρίσει στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ότι, πριν παρουσιάσει το σχέδιο του στον κόσμο μέσω συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσει, πρώτοι θα είχαν την ευκαιρία οι μέτοχοι και μικρομέτοχοι του «τριφυλλιού» να δουν... επί χάρτου

τις σκέψεις του. Ο Αλαφούζος θεωρεί πως αυτό είναι το σωστό, ενώ μέσα από τον διάλογο θα μπορέσουν να διορθωθούν οποιεσδήποτε ατέλειες ή παραλείψεις, ώστε το τελικό πλάνο να είναι πλήρες και να μην υπάρχει... χώρος για παρερμηνείες!

ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ στον κόσμο του Παναθηναϊκού από το πλάνο Αλαφούζου, δίνει την θέση της στον σκεπτικισμό για την συνέχεια. Κι αυτό γιατί στην αρχή ακούγονταν κάποια εκατομμύρια ευρώ, που θα έμπαιναν στα ταμεία από τα... γερά πράσινα πορτοφόλια. Αυτό όμως πλέον δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Αντίθετα με κάθε τρόπο τα τελευταία 24ωρα ακούγεται πως στόχος του Αλαφούζου είναι να πείσει τις τράπεζες, έτσι ώστε να εξασφαλίσει ένα δάνειο 4 εκ. ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν τα άμεσα έξοδα και οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού μέσα στο καλοκαίρι! Τα πράγματα παραμένουν εξαιρετικά δύσκολα!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ λόγω οφειλής στο σωματείο Διγενής για τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου από τους Θεσσαλονικείς στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2008, οπότε οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης παραχώρησαν τον διεθνή κεντρικό αμυντικό στον Ολυμπιακό, όφειλαν να δώσουν και στον Διγενή ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται σε 200.000 ευρώ. Προφανέστατα αυτό δεν έγινε, ο Διγενής προσέφυγε στα δικαστήρια και ακολούθως στην ΕΕΑ. Πλέον, αν μέσα σε 10 μέρες ο Άρης δεν τακτοποιήσει την συγκεκριμένη οφειλή, θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα και θα προκληθεί και πρόβλημα με την αδειοδότησή του από την ΕΠΟ. Ζόρια λοιπόν και για τους Μακεδόνες!

AΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΟΝΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΚΤΟΡ ΡΑΟΥΛ ΚΟΥΠΕΡ βρίσκεται ψηλά στην λίστα με τους υποψήφιους προπονητές του Ολυμπιακού. Προφανώς για επικοινωνιακούς λόγους στο λιμάνι δεν ήθελαν να φαίνεται ότι ο πρώην τεχνικός του Άρη είναι τόσο… εκλεκτός. Σαφώς και κοιτούσαν και συνεχίζουν να κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις. Όμως μετά και το… ναυάγιο με τον Ντομίνγκος Πασιέντσα, ο Αργεντίνος προπονητής έκανε ένα ακόμη βήμα προς τον Πειραιά! Ακόμη και τώρα πάντως στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδος δεν επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Κούπερ, αφού αναζητούν κάτι καλύτερο από την ισπανική αγορά. Έτσι προφανώς ο πρώην τεχνικός της Ίντερ και της Βαλένθια φαντάζει κάτι σαν… χρυσή εφεδρεία σε περίπτωση δεν βρεθεί κάτι καλύτερο!

ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όσο αφορά τις εκτός συνόρων δραστηριότητές του, και μάλιστα δείχνει να... ακολουθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα