Εμβολιασμένοι στη Βουλή: Πόσοι βουλευτές και εργαζόμενοι δεν έκαναν εμβόλιο

Είδηση” έδωσε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας ο οποίος τους ενημέρωσε για την πορεία εμβολιασμού των βουλευτών. Όπως είπε 5-6 βουλευτές παραμένουν ακόμα ανεμβολίαστοι, σημειώνοντας ότι αναμένει σχετικές απαντήσεις από δύο κόμματα. Τόνισε επίσης ότι δεν θα απαγορευτεί η είσοδος των ανεμβολίαστων βουλευτών στο Μέγαρο, αλλά θα πρέπει να στέλνουν κάθε εβδομάδα δύο τεστ ελέγχου για τον κορονοϊό. Αναφορικά με τους εργαζόμενους

της Βουλής δήλωσε ότι έχουν εμβολιαστεί στο 90%, περίπου.

Νωρίτερα, σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια, ο πρόεδρος του Σώματος ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Πέμπτη, ημέρα κηδείας του Μίκη Θεοδωράκη η Βουλή θα παραμείνει κλειστή για το νομοθετικό της έργο. Ανέφερε συγκεκριμένα πως η ημέρα που θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία, την ερχόμενη Πέμπτη, είναι η πιο ενδεδειγμένη ημέρα για να εκφράσουμε στοιχειωδώς και συμβολικά, την τιμή προς το πρόσωπο του Μίκη Θεοδωράκη.

“Τιμή, προς έναν άνθρωπο, ο οποίος, από τις συγκλονιστικές ιδιότητες που ταυτόχρονα είχε, (του συνθέτη, του πολιτικού και του στοχαστή), ο ίδιος έθεσε πάνω από όλες, την ιδιότητα του ενεργού πολίτη, του εκπροσώπου του ελληνικού λαού”, υπογράμμισε ο κ. Τασούλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα