Εμφατικό μήνυμα Σαμαρά προς πάσα κατεύθυνση: «Είμαι ακόμα εδώ…!»

Θέλοντας να στείλει ένα σαφές μήνυμα και εντός της ΝΔ, αλλά και προς όσους του άσκησαν σφοδρή κριτική ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τόνισε εμφατικά σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα La Razon, πως συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα La Razon.

Ειδικότερα, ερωτηθείς αν θεωρεί ότι η Ιστορία και τα ΜΜΕ ήταν δίκαια μαζί του ο κ. Σαμαράς απάντησε: «Όχι, τα Μέσα

δεν υπήρξαν “δίκαια” μαζί μας. Και τώρα το παραδέχονται σιγά-σιγά».

«Όσον αφορά στην ίδια την Ιστορία, είναι πολύ νωρίς να πει κανείς. Άλλωστε, η Ιστορία κρίνει κάποιον αφού αυτός έχει φύγει. Κι εγώ είμαι ακόμα εδώ…», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον πως «κατέστρεψε τις θετικές προοπτικές που είχε δημιουργήσει η κυβέρνησή του τα προηγούμενα 2,5 χρόνια».

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «στις μέρες της δικής μας διακυβέρνησης, η Ελλάδα ανάρρωνε και συνερχόταν από τη χειρότερη κρίση που πέρασε εδώ και δεκαετίες». «Και ο κ. Τσίπρας ας έβαλε πάλι στην “εντατική” μετά από λίγους μήνες ανόητων και ανεύθυνων πολιτικών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ.

Ακόμη, δήλωσε εξαιρετικά απογοητευμένος «για τον λαϊκισμό που επέδειξε, για τις εξωφρενικές υποσχέσεις που έδωσε προκειμένου να αναδειχθεί στην εξουσία και για τα ψέματα που λέει για να παραμείνει στην εξουσία». Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, «ο λαϊκισμός είναι ‘’ασθένεια’’, οι ‘’εύκολες λύσεις’’, που υπόσχεται οδηγούν πάντα σε ισοπεδωτικές καταστροφές, χωρίς προηγούμενο, πέρα από σύνορα και με μακροχρόνιες αρνητικές συνέπειες, διχάζοντας ολόκληρες κοινωνίες, παραλύοντας οικονομίες και δηλητηριάζοντας δημοκρατίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα