Έλλη Κοκκίνου: «Φταίμε μόνο εμείς για τις επιλογές μας!»

Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» για τα επαγγελματικά, τη προσωπική της ζωή, το παιδί της. Ερωτούμενη για αν οι χωρισμένες μητέρες έχουν άγχος να καλύψουν το κενό του πατέρα, εκείνη απάντησε ειλικρινά:

«Όλες οι μητέρες που έχουν χωρίσει -και που μπορεί να μην διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην σύζυγο τους- ποτέ δεν πρέπει να κακολογήσουν τον πατέρα, όποιος και αν είναι, ότι και να τους έχει κάνει… Τα παιδάκια δεν φταίνε για τις δικές μας επιλογές και τα δικά μας λάθη».

Βέβαια όπως είπε, «η ζωή συνεχίζεται και αλίμονο αν δεν συνεχιζόταν. Δεν μπορείς

να κρύβεσαι. Από αυτό δεν ενοχλείται κανείς. Κι αν ενοχλείται, δεν θα έπρεπε να ενοχλείται. Ένας άνθρωπος που έχει ένα δεσμό δεν κάνει κανένα έγκλημα. Δεν κλέβει κανέναν. Προχωράει την ζωή του σύμφωνα με τις ανάγκες του. Και κανείς δεν ξέρει τι ανάγκες έχει και τι ζόρια τραβάει. Άσχετα με την “βιτρίνα” που μπορεί να έχει.

»Κανείς δεν ξέρει τι έχει στερηθεί κάποιος, τι έχει βαρεθεί, με τι έχει κουραστεί. Ο άλλος βλέπει στα περιοδικά, δεν ξέρει όμως τι μπορεί να περνάει ένας άνθρωπος τη στιγμή που χαμογελάει. Μπορεί να είναι σε μια άψογη ψυχολογική κατάσταση ή σε μια δραματική ψυχολογική κατάσταση. Δεν είναι ποτέ λυμένο τίποτε και για κανέναν».

Όσο για τα επαγγελματικά της, αυτά θα περιλαμβάνουν μόνον συναυλίες στο εξωτερικό μέχρι τις γιορτές ενώ για το νέο της τραγούδι «Καρδιά Από Γυαλί» νιώθει ότι έχει πολλά στοιχεία του δικού της χαρακτήρα.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα