Έλλειψη φαρμάκων στα νοσοκομεία της Κρήτης

Σε δυσμενή κατάσταση βρίσκονται τα περισσότερα νοσοκομεία στην Κρήτη, καθώς μερικά εξ αυτών έχουν ξεμείνει από φάρμακα και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των ασθενών τους! Η 7η ‘Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης’ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της απεύθυνε πρόσκληση σε φαρμακευτικές εταιρίες για ευγενική χορηγία σκευασμάτων τους, ώστε να ανταπεξέλθουν τα νοσοκομεία στις ανάγκες παροχής βοήθειας, περίθαλψης και φροντίδας στους ασθενείς.

«Όπως γνωρίζετε, τα νοσοκομεία με τα Κέντρα Υγείας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

καλύπτουν όλη την περιοχή του νησιού, απ’ άκρη σ άκρη, εξυπηρετώντας τον ντόπιο πληθυσμό, τους επισκέπτες, μετανάστες και απόρους. Δεδομένης της έως σήμερα συνεργασίας μας και λόγω της οικονομικής κρίσης παρακαλούμε και για τη δική σας συνδρομή ώστε να καλύψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέρος των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών παροχής υγείας που προκύπτουν από τις κοινωνικές μεταβολές και τα προβλήματα της σημερινής πραγματικότητας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
«Γνωρίζοντας την κοινωνική σας ευαισθησία και έχοντας ως κύριο γνώμονα την προστασία της υγείας των ασθενών στην αντιμετώπιση νοσημάτων και ασθενειών παρακαλούμε για την ευγενική χορηγία σας και τη δωρεάν αποστολή φαρμακευτικών σκευασμάτων στα νοσοκομεία ευθύνης μας, που θα συμβάλλουν ουσιαστικά να ανταποκριθούμε στην αντιμετώπιση σημαντικών αναγκών στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στον ασθενή», συμπληρώνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα