Ελένη Τσολάκη κλοπή: Βλέπω έναν άνθρωπο να με κοιτάει και να με απειλεί να δώσω τα χρήματα

Με αφορμή την κλοπή στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα, η Ελένη Τσολάκη περιέγραψε τη δική της εμπειρία, όταν έπεσε θύμα κλοπής στο μαγαζί όπου εργαζόταν τα καλοκαίρια. Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, ανέφερε: «Τα καλοκαίρια που έμενα στην πόλη, κρατούσα ένα μαγαζί με ρούχα. Ήταν Αύγουστος και δεν υπήρχε κόσμος, ήμουν στο πίσω μέρος του καταστήματος και διάβαζα ένα βιβλίο. Μπροστά στην είσοδο του καταστήματος, ήταν το ταμείο. Είχα αφήσει εκεί και το κινητό μου,

ήμουν 15 χρονών».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή, αισθάνομαι μια παρουσία, χωρίς να έχω δει κάτι, σηκώνω το κεφάλι μου και βλέπω έναν άνθρωπο από πάνω ακριβώς, ο οποίος με κοιτάει και με απειλεί να δώσω τα χρήματα. Εγώ σαστίζω, τον κοιτάω και δεν ξέρω τι να κάνω. Παίρνει το κινητό μου, δεν μπήκε μέσα στο ταμείο να πάρει τα χρήματα, κατάλαβα ότι μάλλον υπήρχε αντίδραση απ’ έξω».

Τέλος, εξήγησε ότι δεν κατάφερε να μείνει στο συγκεκριμένο μαγαζί για καιρό, αφού της έμεινε στο μυαλό η άσχημη αυτή εμπειρία.

«Δεν μπόρεσα μετά για πολύ καιρό να μείνω μόνη εκεί. Το ψυχολογικό θέμα ήταν τεράστιο. Νιώθεις ότι βιάζεσαι εκείνη την ώρα», είπε κλείνοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Τσολάκη, Βλέπω,eleni tsolaki, vlepo