Ελένη Ψυχούλη σπίτι: Το διαμέρισμα στο Παγκράτι, ο σύντροφος και το Πήλιο

Ελένη Ψυχούλη σπίτι: Η Ελένη Ψυχούλη άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στους τηλεθεατές και έδειξε τις όμορφες γωνιές του. Μετά από τον Πάνο Καλίδη και η Ελένη Ψυχούλη, υποδέχθηκε στο σπίτι της στο Παγκράτι την κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο, Χρήστο Βαρθαλίτη. Ξενάγησε το τηλεοπτικό κοινό στα αγαπημένα της μέρη, ενώ μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την επιθυμία της να ζήσει μόνιμα στο Πήλιο. Η Ελένη Ψυχούλη είπε χαρακτηριστικά:

«Στο Πήλιο πάντα πήγαινα, μιας και είναι η καταγωγή του πατέρα μου αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια το φλερτάρω όλο και πιο επαγγελματικά. Όσο πλησιάζουν τα γηρατειά. Όσο μεγαλώνεις, εκτιμάς όλο και περισσότερο την φύση».

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον αγαπημένο της, Κώστα, η Ελένη Ψυχούλη δήλωσε: «Έχω έναν υπέροχο σύντροφο 100% δίπλα μου εδώ και πέντε χρόνια. Μια σχέση που μου χαρίζει την απόλυτη ευτυχία χωρίς να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας. Μιλάμε συνέχεια, συζητάμε τα πάντα, είμαστε φίλοι πάνω από όλα. Είναι η κολλητή μου φίλη» Η Ελένη Ψυχούλη έδειξε στους τηλεθεατές τον προσωπικό της χώρο, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον σύντροφό της.

Όσο για την τεράστια αλλαγή στα μαλλιά, είχε πει:

«Με τις αλλαγές το έχω. Έλα όμως που με το μαλλί είχα μια εμμονή. Εγώ δεν τα έχω κόψει ποτέ τα μαλλιά μου. Ήταν το πέμπτο μέλος του σώματός μου» είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο που την είχαν καλέσει στο DOT. «Όσο πέρναγε ο καιρός άρχισε να γίνεται πολύ απαιτητικό μέχρι που είπα θα σε κλωτσήσω. Δεν είχα ποτέ σε κομμωτή. Όλοι έτρεμαν να μου τα κόψουν τα μαλλιά… Εγώ ήθελα αυτό. Μου αρέσει, γιατί βλέπω στους καθρέφτες κάτι 80s» είπε η Ελένη Ψυχούλη και πρόσθεσε: «Τώρα μου θυμίζω τη Μαντόνα. Μου αρέσει αυτή η εικόνα, απλά δεν έχω ταυτιστεί ότι είμαι εγώ. Δηλαδή ζω μια ψυχασθένεια αυτή τη στιγμή…».

Keywords
Τυχαία Θέματα