Ελένη Φουρέιρα έγκυος – instagram: Φωτογραφίζεται με τη φουσκωμένη κοιλιά της

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, γεγονός το οποίο δημοσίευσε η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία, θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί. Στα νέα στιγμιότυπα που ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η τραγουδίστρια φωτογραφίζεται μπροστά από τη συλλογή με τα παπούτσια της. Φορώντας ροζ γόβες

και ένα σετ σε αποχρώσεις του μπεζ, η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει με φόντο δεκάδες ζευγάρια παπούτσια. «I don’t do tears» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της, δηλαδή «Δεν κάνω δάκρυα», ενώ σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται και η φουσκωμένη της κοιλιά.

Η Ελένη Φουρέιρα μιλώντας στο περιοδικό «Hello» είχε κάνει αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση της: «Είμαι πολύ καλά, βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης, πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, αν θες, δεν είναι εύκολη ούτε για μένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει […] Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος», ενώ αυτό που την κάνει να νιώθει καλά στην προσωπική της ζωή είναι: «Ένας σταθερός σύντροφος στα θέλω και τα πιστεύω του. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Φουρέιρα, Φωτογραφίζεται,eleni foureira, fotografizetai