Έλενα Χριστοπούλου σύντροφος: «Είναι πολύ αυθεντικός»

Η Έλενα Χριστοπούλου αποφάσισε να προβεί σε μία σπάνια εξομολόγηση στην Ξένια Ιωάννου και στο περιοδικό In Style. Η γνωστή booker μοντέλων, η οποία φέτος συμμετέχει στο reality TV Queen, μίλησε για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση, για τη ζωή της αλλά και για τον σύντροφό της, Αποστόλη Κώτση. «Κι όμως είμαι πολύ ντροπαλή. Μόνο όταν έχει να κάνει με τους άλλους, να λειτουργήσω για τους άλλους, δεν υπάρχει αυτό. «Διαβάζει» ως σνομπ,

σκληρή, αγέλαστη, φράου, αλλά το δικό μου «φράου» βγαίνει αυτό το «φράουλα», είναι ξεκάθαρο αυτό» αναφέρει η Έλενα Χριστοπούλου. «Μετά την είσοδό μου στην τηλεόραση, μπήκα μέσα στη δίνη, με παρέσυρε. Γιατί η τηλεόραση σε παρασύρει. Είναι γλυκιά, είναι και μεθυστική… Θέλει και πολλά, θέλει και τροφή. Και εγώ ένιωσα εκείνη την περίοδο, ότι ξέρεις, κάπως κουνήθηκα. Κουνήθηκε ο άξονάς μου, να στο πω κανονικά. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχω ισιώσει». «Στο σπίτι είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Στην προσωπική μου ζωή είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Στο σπίτι, εννοώ το προσωπικό μέρος, το προσωπικό είναι το σπίτι – όχι να μπει στο σπίτι πραγματικά.

Οι άνδρες καταλαβαίνουν πολύ γρήγορα με τι έχουν να κάνουν. Κι έχω υπάρξει και πολύ μεγάλο θύμα. Πολύ μεγάλο θύμα. Όταν αγαπάω, αγαπάω ολοκληρωτικά και ολοσχερώς. Μακροχρόνιες σχέσεις είχα και έχω, ναι, αλλά πιστεύω ότι έχω κάνει πάρα πολλά λάθη. Με τίποτα δεν φεύγω, έχω κάνει πάρα πολλά λάθη. Είμαι σαν δέντρο, με ρίζες» εξομολογείται η Έλενα Χριστοπούλου. Στην ερώτηση για το αν ο σύντροφός της έχει κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες επιλογές της και αν μεγαλώνοντας άλλαξε κάτι στην επιλογή συντρόφου ή ήταν θέμα τύχης η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε «Όχι, δεν ήταν θέμα τύχης, γιατί τον ξεχώρισα λόγω των χαρακτηριστικών του. Είναι γιατί είναι πολύ αυθεντικός. Και είναι και πολύ σκληρά ειλικρινής. Η ειλικρίνεια είναι κομβικό σημείο. Κομβικό σημείο είναι και η συγγνώμη για μένα στο λάθος. Ο σύντροφός μου έχει δει τον αληθινό μου εαυτό… Όταν γίνει κάτι, θα πάρω πάντα τον σύντροφό μου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, θα πάρω πρώτα τον σύντροφό μου. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που είναι απλά και φίλος μου» συμπληρώνει η Έλενα Χριστοπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα