Ελεύθεροι οι 46 συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 46 συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ, που κατηγορούνται για τη χθεσινή επίθεση με ρίψη αντικειμένων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι 46 συλληφθέντες οδηγήθηκαν, σήμερα το μεσημέρι, στον εισαγγελέα, ο οποίος απήγγειλε σε βάρος τους κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης και

παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων (πλημμεληματικού χαρακτήρα), ενώ όρισε ρητή δικάσιμο για τις 9 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται, πως χθες το απόγευμα, πολλά άτομα, που φορούσαν μπλούζες του ΠΑΟΚ, επιτέθηκαν με πέτρες και κροτίδες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην οδό Καζαντζάκη.

Από την επίθεση προκλήθηκαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές, ενώ η αστυνομία προέβη σε 46 προσαγωγές, που στη συνέχεια μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Αφορμή για την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής αποτέλεσε η εμφάνιση του Αλβανού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Έργκους Κάτσε, με μπλούζα που έφερε το σήμα του UCK και η φωτογραφία αυτή ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Εξάλλου, περίπου 100 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδέσμου του ΠΑΟΚ «Θύρα 4» και συγκεντρώθηκαν στις 11.00 σήμερα το πρωί, έξω από τα δικαστήρια, σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα