Εκτός Εθνικής

Ο Αμπντούλ Καμαρά έθεσε τον εαυτό του εκτός της αποστολής της Εθνικής Γουινέας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μοζαμβίκη.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Αfriquefoot-guinee.com» αναφέρει ότι ο Καμαρά δε θα κάνει το ταξίδι για το Γιοχάνεσμπουργκ, όπου θα μαζεύονταν οι παίκτες της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, γιατί δεν θέλησε να ταξιδέψει στην οικονομική θέση.

Ο Μισέλ Ντουσιέ, ομοσπονδιακός προπονητής της Γουινέας, δήλωσε ξαφνιασμένος και απογοητευμένος από την απουσία του Καμαρά. «Ο παίκτης ήθελε να ταξιδέψει σε διακεκριμένη θέση, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν. Με μεγάλη μου

λύπη λέω, ότι μόνο εγώ ως προπονητής δικαιούμαι εισιτήριο διακεκριμένης θέσης, κάτι που υπάρχει και στο συμβόλαιό μου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αν θα καλέσω κάποιον άλλο στη θέση του», λέει ο προπονητής της Γουϊνέας.

Εφόσον, όλα αυτά ευσταθούν, ο Καμαρά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και δε θα είναι στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, για το παιχνίδι με τη Μοζαμβίκη που είναι προγραμματισμένο για τις 24 Μαρτίου.

Πάντως ο Καμαρά -πάντα σύμφωνα με την ιστοσελίδα "afriquefoot-guinee.com"- έγραψε στο twitter: «Αγαπώ τη χώρα μου και θέλω να την εκπροσωπώ, αλλά υπό τις κατάλληλες συνθήκες και με σεβασμό στην υγεία των παικτών. Εγώ απλά ρωτήσα αν μπορώ να ταξιδέψω κάτω από τις σωστές συνθήκες για να είμαι εκατό τοις εκατό έτοιμος. Δεν αρνούμαι την κλήση μου, απλά περιμένω για το εισιτήριο μου».

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα