Εκτός ΔΗΜΑΡ η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Νίκη Φούντα

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Νίκη Φούντα ανεξαρτητοποιήθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ, με ό, τι αυτό συνεπάγεται λίγη ώρα πριν την δεύτερη κρίσιμη ψηφοφορία για εκλογή προέδρου Δημοκρατίας, αν και η κα Φούντα έχει δηλώσει πως θα ψηφίσει «παρών».

Σημειωτέον, πως η κα Φούντα εξελέγη βουλευτής χάρη στην έδρα που άφησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Φώτης Κουβέλης στο νομό Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Η κα Φούντα οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της για την διαφαινόμενη συνεργασία ΔΗΜΑΡ- ΣΥΡΙΖΑ και μετά το σχετικό τηλεφώνημα του κ. Κουβέλη στον κ. Τσίπρα.

Στην επιστολή της προς τον κ. Μεϊμαράκη η κυρία Φούντα αναφέρει:

«Με την παρούσα σας γνωστοποιώ την επιθυμία μου να ανεξαρτητοποιηθώ από την Κονοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ και να παραμείνω ως ανεξάρτητη βουλευτής».

Με εκτίμηση, Νίκη Φούντα, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας».

Σε ανακοίνωσή της η κα Φούντα αναφέρει ότι η πολιτική στάση και θεώρηση της «διαφοροποιείται σημαντικά, πάνω από ένα χρόνο τώρα, από την κεντρική γραμμή του κόμματος και πλέον δεν υπάρχουν πολλά σημεία ταύτισης. Πρόκειται για μία δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση για λόγους πολιτικής και προσωπικής συνέπειας».

Η βουλευτής εύχεται «κάθε επιτυχία όσον αφορά στις μελλοντικές επιδιώξεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε έναν πολιτικό χώρο που με πολύ σεβασμό και η ίδια, με όλες της τις δυνάμεις, υπηρέτησε στην παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα