Εκτέλεσαν την πρώην σύντροφο του ηγέτη της Β. Κορέας, επειδή έπαιξε σε πορνό

Ποινή θανάτου επιβλήθηκε στην Χίον Σονγκ Γολ, πρώην σύντροφο του νεαρού ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, καθώς πρωταγωνίστησε σε ερασιτεχνικές ταινίες πορνό, τις οποίες στη συνέχεια πωλούσε έναντι αντιτίμου.

Την είδηση δημοσίευσε η έγκυρη εφημερίδα της Νότιας Κορέας, Chosun Ilbo, και αναδημοσίευσε ο βρετανικός Independent. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η πρώην σύντροφος του Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν μουσικός και συνελήφθη στις 17 Αυγούστου με 12 άλλους συναδέλφους της οι οποίοι αποτελούσαν μέλη της ορχήστρας UnHasu Orchestra.

H Γολ συνελήφθη, επειδή φέρεται σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας να κινηματογραφούσε μαζί με τους συναδέλφους της τους εαυτούς τους να κάνουν σεξ. Εν συνεχεία, το οπτικό υλικό το αναπαρήγαγαν σε αντίγραφα, τα οποία και πωλούσαν.

Αξιοσημείωτο, ότι η νεαρή γυναίκα και οι υπόλοιποι μουσικοί εκτελέστηκαν με οπλοπολυβόλο σε κοινή θέα σε μία πλατεία.

Κατά τις πληροφορίες της εφημερίδας, η γυναίκα γνωρίστηκε με τον μετέπειτα ηγέτη της χώρας πριν από μία δεκαετία. Είχαν επίσημο δεσμό για αρκετό καιρό ώσπου ο πατέρας του Ουν, ο πρώην ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ιλ, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για αυτή τη σχέση. Εννέα μέρες πριν από τη σύλληψη της γυναίκας, ο Ουν λέγεται ότι παρακολούθησε στην πρωτεύουσα Πιον Γιανγκ ένα κονσέρτο που έδωσε η ορχήστρα της πρώην συντρόφου του μαζί με άλλα μουσικά σχήματα.

Να τονιστεί τέλος, πως ο Ουν, μετά το χωρισμό του από τη Σονγκ Γολ, παντρεύτηκε μια γυναίκα από την ίδια ορχήστρα, ενώ σύμφωνα με ορισμένες φήμες που επικαλείται η νοτιοκορεατική εφημερίδα, το ζευγάρι εξακολούθησε να διατηρεί παράνομο δεσμό ακόμα και μετά το γάμο του νεαρού ηγέτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα