Εκτέλεσαν 15χρονο μπροστά στα μάτια των γονιών του

Μπροστά στα μάτια των γονιών του, εκτέλεσαν ένα 15χρονο αγόρι τα μέλη μιας ισλαμιστικής οργάνωσης με διασυνδέσεις με την αλ Κάιντα, στο Χαλέπι της Συρίας, επειδή τον θεώρησαν αιρετικό.

«Το Παρατηρητήριο δεν μπορεί να αγνοήσει αυτά τα εγκλήματα, που εξυπηρετούν τους εχθρούς της επανάστασης και τους εχθρούς της ανθρωπότητας», δήλωσε ο ηγέτης της Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ραμί Αμπντουλραχμάν.

Σύμφωνα με έκθεση της οργάνωσης, ο Μοχάμεντ Κατάα ο οποίος ήταν μικροπωλητής και πουλούσε καφέ στην συνοικία Σαρ, διαπληκτιζόταν με κάποιον όταν ακούστηκε να λέει: «Ακόμη

κι αν ο Προφήτης Μωάμεθ κατέβει από τον ουρανό δεν θα γίνω πιστός».

Οι ένοπλοι, συνέλαβαν το αγόρι το Σάββατο και το επέστρεψαν ζωντανό τα ξημερώματα της Κυριακής εκεί όπου είχε στήσει τον ξύλινο πάγκο του με εμφανή τα σημάδια από μαστίγιο σε όλο του το σώμα.

«Ο κόσμος μαζεύτηκε γύρω του κι ένα μέλος της ένοπλης οργάνωσης είπε: "Γενναιόδωροι κάτοικοι του Χαλεπίου, η έλλειψη πίστης προς τον Θεό είναι πολυθεϊσμός και η βλαστήμια προς τον προφήτη είναι πολυθεϊσμός. Οποιος βλαστημίσει έστω και μία φορά θα τιμωρείται με αυτόν τον τρόπο"».

«Στη συνέχεια πυροβόλησε δύο φορές με αυτόματο τουφέκι μπροστά στο πλήθος και μπροστά στους γονείς του αγοριού, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε», αναφέρει η έκθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα