Αστυνομικός σκότωσε ομογενή στην Καλλιθέα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα στην Καλλιθέα, στην οδό Ιφιγενείας 23, όταν ειδικός φρουρός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, πυροβόλησε και σκότωσε γείτονά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα, 33χρονος ομογενής από το Καζακστάν, είχε δυνατά τη μουσική με αποτέλεσμα ο δράστης να του κάνει παρατήρηση και οι δύο άνδρες να διαπληκτιστούν.

Η διαμάχη μεταξύ των ανδρών ξεκίνησε από το βράδυ της Πέμπτης, όταν η μουσική από το διαμέρισμα του θύματος ενόχλησε

τον αστυνομικό, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις, όπως και έγινε.

Σήμερα, η κατάσταση συνεχίστηκε και ο δράστης επισκέφτηκε το θύμα για να τον επιπλήξει για τη μουσική. Το θύμα φέρεται να ζήτησε το λόγο από τον δράστη, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να έρθουν στα χέρια. Όπως ισχυρίζεται ο ειδικός φρουρός, ο πυροβολισμός ήταν αποτέλεσμα εκπυρσοκρότησης του υπηρεσιακού του όπλου, όταν το θύμα προσπάθησε να του το πάρει από το τσαντάκι μέσης που φορούσε.

Ο 33χρονος δέχτηκε τον πυροβολισμό στην πλάγια κοιλιακή χώρα και λίγο αργότερα κατέληξε, ενώ ο ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς έφερε τραύματα από την πάλη του με το θύμα.

Έρευνα για το περιστατικό διεξάγουν οι άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι οποίοι λαμβάνουν καταθέσεις, ενώ σύμφωνα με μάρτυρες το θύμα είχε ιδιαίτερα βίαιο χαρακτήρα.

Το άρθρο Αστυνομικός σκότωσε ομογενή στην Καλλιθέα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα