Έκρηξη σε βενζινάδικο: Εξερράγη αυτοκίνητο, όταν ο οδηγός του έβαζε αέριο

Βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο κατέληξε ένας άνδρας στη Βραζιλία κι η γυναίκα του τραυματίστηκε ελαφρά όταν το αυτοκίνητό τους εξερράγη σε πρατήριο καυσίμων, την ώρα που έβαζαν αέριο. Κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου στο Ρίο ντε Τζανέιρο κατέγραψε χθες Τρίτη το πρωί τη στιγμή που ο 67χρονος Μάριο Μαγκαλάες άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου του, προτού το όχημα τιναχθεί ξαφνικά στον αέρα. Από το ωστικό κύμα της έκρηξης ο άνδρας τινάχθηκε στον αέρα για να προσγειωθεί στη συνέχεια στο έδαφος. Η σύζυγός του, Αντρέια, στεκόταν δίπλα στην πόρτα του συνοδηγού αλλά κατάφερε να αποφύγει

τα χειρότερα καθώς διακρίνεται να απομακρύνεται τρέχοντας από το αυτοκίνητο, την ώρα που η οροφή του πρατηρίου καταρρέει.

Ένας εργαζόμενος στο βενζινάδικο έτρεξε να βοηθήσει τον άνδρα της και κάλεσε σε βοήθεια. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε εγχείριση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. «Γέμιζα το ντεπόζιτό μου κι εκείνος ήταν στην άλλη πλευρά. Τότε πήγε να ανοίξει το καπό και μόλις το έκανε σημειώθηκε η έκρηξη. Όλα έπεσαν πάνω του. Στην αρχή τρέξαμε να σωθούμε, αλλά μετά επιστρέψαμε για να βοηθήσουμε», δήλωσε ένας οδηγός ταξί σε τοπικό ΜΜΕ.

Εργαζόμενος στο πρατήριο καυσίμων είπε ότι η φιάλη αερίου του αυτοκινήτου του 67χρονου ήταν σκουριασμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα