Έκρηξη Παπασταύρου σε πρόταση μέλους της διαπραγματευτικής ομάδας του ΔΝΤ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έξαλλο έκανε τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Σταύρο Παπασταύρου μια πρόταση μέλους της διαπραγματευτικής ομάδας του ΔΝΤ στο Παρίσι, που είπε: «Μήπως θα έπρεπε να εξετάσετε τη μείωση της κατώτατης σύνταξης; Το λέω γιατί είναι κατά κανόνα υψηλότερη από τον κατώτατο μισθό και αποτελεί αντικίνητρο για την παραμονή στην εργασία».

Την συγκεκριμένη πρόταση έβαλε στο τραπέζι η σίγουρα πολύ καλά αμειβόμενη οικονομολόγος του Ταμείου, Στέφανι Εμπλ, η οποία παρότι ασχολείται εδώ και

χρόνια με το ελληνικό πρόγραμμα, έδειξε ότι δεν έχει την παραμικρή επαφή με την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Η αποστροφή προκάλεσε την «έκρηξη» του συμβούλου του Πρωθυπουργού, Σταύρου Παπασταύρου, ο οποίος αντέδρασε λέγοντας: «Αυτό είναι εκτός πραγματικότητας και εκτός τραπεζιού», είπε και συνέχισε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους επί ένα δεκάλεπτο.

Τα λόγια του κ. Παπασταύρου υπερθεμάτισε ο έτερος πρωθυπουργικός σύμβουλος, Χρύσανθος Λαζαρίδης, που έπαιρνε μέρος στη συζήτηση, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα Το Βήμα.

Το άρθρο Έκρηξη Παπασταύρου σε πρόταση μέλους της διαπραγματευτικής ομάδας του ΔΝΤ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα