Έκπληξη έκανε ο Χρήστος Χολίδης στη Δούκισσά του!

Πρεμιέρα είχε χθες το «Όλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή ενώ μαζί τους θα βρίσκεται φέτος η Δούκισσα Νομικού. Όμως ποιος ήταν ο καλεσμένος που έκανε τη Δούκισσα να «χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της»; Ο σύντροφός της Χρήστος Χολίδης, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή είσοδο κάνοντας την «καλή» του να τον κοιτάει με το στόμα ανοικτό από την έκπληξη!

Μάλιστα, του

έγινε στενό μαρκάρισμα από το «δίδυμο», προκειμένου να μιλήσει για τη σύντροφό του. Εκείνος παραδέχθηκε ότι «του έβγαλε την πίστη για να την ρίξει, αλλά υπήρχε επιμονή στον στόχο!». Ενώ αστειευόμενος πρόσθεσε ότι «δεν είναι και καμία όμορφη»! Και συνεχίζοντας είπε ότι «δεν περίμενε να έχει τέτοιο ήθος. Φαίνεται από την οικογένειά της. Τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Ακούγοντας όλα αυτά η παρουσιάστρια, όλο και κοκκίνιζε, ενώ όταν η συζήτηση πήγε στον τραγουδιστή η Δούκισσα παραδέχθηκε ότι αυτό που την τράβηξε ήταν «ότι είναι αυθεντικός»!

Όπως αποκάλυψε το ζευγάρι, η σχέση τους προχώρησε παραπέρα μετά από ένα μήνα γνωριμίας στο σόου «Just The Two Of Us». Την πρώτη επαφή έκανε η παρουσιάστρια όταν του έστειλε μήνυμα στο κινητό, καθώς -όπως είπε- είχε μπλέξει στην κίνηση και δεν είχε πού να ξεσπάσει!!

Τυχαίο; Δεν νομίζω...!

Keywords
Τυχαία Θέματα