«Έκλεψαν» την παράσταση μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων

Ξεσήκωσαν τους επτακόσιους περίπου θεατές, οι χοροί των μαθητών Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της Ανατολικής Αττικής, στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ Χορού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, με χορηγό την Περιφερειακή ενότητα Ανατ. Αττικής και τη συνεργασία του δήμου Μαρκοπούλου, στις 24 Μαΐου, στο ανοιχτό Θέατρο Σάρας, στο Μαρκόπουλο.

Την εκδήλωση είχε την τιμή να «ανοίξει» καταχειροκροτούμενο,

το χασαποσέρβικο του 3ου Νηπιαγωγείου Μαρκοπούλου, σε διδασκαλία της κας Αφροδίτης Κόλια, με τις εξίσου δυνατές παρουσίες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου, με ηπειρώτικους χορούς σε διδασκαλία των κ. κ. Σωτήρη Νικολάου και Δήμητρας Χασόγια και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη, με χορούς του ανατολικού Αιγαίου, σε διδασκαλία της κας Ελευθερίας Νικολαϊδου.

Κανείς από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους, που είχαν κατακλύσει το χώρο του θεάτρου από νωρίς, δεν κατάφερε να μείνει ασυγκίνητος, από τα 48 είδη χορών (!) από 13 περιοχές της Ελλάδας, με κυρίαρχους τους παραδοσιακούς, αλλά και μοντέρνους, που παρουσίασαν οι λιλιπούτιοι χορευτές, από τριάντα (30) και πλέον νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, ενδεικτικά, με συμμετοχές από το Κρυονέρι, τον Αυλώνα και το Μαραθώνα, μέχρι τη Βαρυμπόμπη, τη Σκάλα Ωρωπού, τους Θρακομακεδόνες και το Ψυχικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα