Έκλεισε η Λεωφ. Μεσογείων, πλήθος κόσμου στην ΕΡΤ

Χιλιάδες πολίτες καταφθάνουν μέχρι και αυτή την ώρα στην Αγ. Παρασκευή, έξω από το κτίριο της ΕΡΤ. Κλειστή είναι η Λεωφόρος Μεσογείων, στην άνοδο από το ύψος του Νομισματοκοπείου έως τη γέρυρα του Σταυρού, και στο ρεύμα καθόδου από τον Σταυρό μέχρι την πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ διαμαρτύρονται για το κλείσιμο της ΕΡΤ

ενώ σε εξέλιξη είναι και η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της απόφασης για τη διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ, σωματεία, οργανώσεις, κομματικές παρατάξεις και απλοί πολίτες διαδηλώνουν στο Ραδιομέγαρο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Την ίδια ώρα, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα σε περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ.

Κάλεσμα συμμετοχής στη σημερινή 24ωρη απεργία των συνδικάτων και τη συγκέντρωση έξω από την ΕΡΤ, έχει απευθύνει η ΕΣΗΕΑ, συνεχίζοντας τις επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις στο χώρο του Τύπου με νέα απεργία από τις 6πμ σε όλα τα ΜΜΕ, δημοτικά και ιδιωτικά (εφημερίδες, ραδιοτηλεοπτικά μέσα, περιοδικά, Γενική Γραμματεία Τύπου, ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαδικτυακά μέσα και Γραφεία Τύπου).

Τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα μπορούν να μεταδίδουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις, στο πλαίσιο ολιγόλεπτων ειδησεογραφικών δελτίων, ενώ από την απεργία εξαιρούνται τα ραδιοτηλεοπτικά και ιντερνετικά μέσα, τα οποία αναμεταδίδουν το απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα