Εκλέγεται σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ Αττικής

Η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Αττικής συνέρχεται σήμερα, προκειμένου να εκλέξει το νέο διοικητικό συμβούλιο, αλλά και τους εκλέκτορες για την συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Οι παρατάξεις με τέσσερα ψηφοδέλτια διεκδικούν τις 25 έδρες στο Δ.Σ. της μεγαλύτερης ΠΕΔ της χώρας. Επικεφαλής των παρατάξεων, άρα και υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου της ΠΕΔΑ είναι ο δήμαρχος Πεντέλης

Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, που έχει και τη στήριξη της ΝΔ, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης, που στηρίζεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ο δήμαρχος Νίκαιας –Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, που προέρχεται από το χώρο της ΔΗΜΑΡ και ένας από τους υπογράφοντες το κείμενο των οκτώ ανεξάρτητων δημάρχων. Από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ επικεφαλής είναι ο Ηρακλής Γκότσης, δήμαρχος Νέας Ιωνίας και ο πιο «παλιός» δήμαρχος της αριστεράς στην Αττική, ενώ το ΚΚΕ διεκδικεί μία θέση στο Δ.Σ., με τους δύο δημάρχους του, Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο και Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα