Έκανε «μαθήματα» sex πριν χρόνια αλλά τώρα άλλαξε

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC μια 31χρονη καθηγήτρια φυσικής στο Richard B. Haydock Intermediate School απολύθηκε από το σχολείο που διδάσκει διότι για κακή της τύχη αποκαλύφθηκε το παρελθόν της και η διεύθυνση αποφάσισε να τη παύσει από τα καθήκοντά της. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι το «σκοτεινό» παρελθόν της Stacie Halas έγινε γνωστό όταν μερίδα μαθητών του σχολείου είδαν αισθησιακές ταινίες όπου πρωταγωνιστούσε.

Έτσι τώρα που προσέφυγε στη δικαιοσύνη προσπαθεί να πείσει το δικαστήριο ότι δεν πρέπει  να απολυθεί μόνο και μόνο επειδή στο παρελθόν είχε εργαστεί στην βιομηχανία πορνό. Σε αυτή την ερώτηση καλούνται να απαντήσουν οι δικαστές του Λος Άντζελες και ο δικηγόρος της, Richard Schwab, ανέφερε ότι το πορνό μπορεί να μην είναι μια σεβαστή βιομηχανία ωστόσο εξακολουθεί να είναι νόμιμη στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

Αναφέρθηκε επίσης ότι η πελάτισσά του κατέφυγε στην πορνοβιομηχανία γιατί χρειαζόταν τα χρήματα όταν ήταν 19 ετών για να σπουδάσει και όσο εργαζόταν από το 2005 έως το 2007 στη βιομηχανία πορνό, αυτό δεν την εμπόδισε να γίνει ικανή και αποτελεσματική εκπαιδευτικός.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου τόνισαν ότι η 31χρονη δεν απολύθηκε λόγο της συμμετοχής της σε πορνό, αλλά γιατί είπε ψέματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την πρόσληψή της.

Στο βιογραφικό της αναγραφόταν ότι στο παρελθόν εργαζόταν ως ναυαγοσώστρια και ως εργαζόμενη στο μετρό αλλά πουθενά ότι είχε πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακές ταινίες.

Η υπόθεση είχε γίνει γνωστή από τους πρώτους μήνες του χρόνου και τώρα εκδικάζεται η αγωγή της…καθηγήτριας.

Keywords
Τυχαία Θέματα