Εισαγγελέας προς Γιαννακόπουλο: Να πέσουν οι τόνοι…

Τη δέσμευση του προέδρου της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (20/01) στο ΟΑΚΑ έλαβε ο αθλητικός εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας, στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης που είχαν.

Υπενθυμίζεται, πως ο επικεφαλής του Παναθηναϊκού αποχώρησε

σήμερα το πρωί από τη συνάντηση με τους αθλητικούς εισαγγελείς λόγω της παρουσίας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Στη συνέχεια, όμως, συναντήθηκε κατ' ιδίαν με τον αθλητικό εισαγγελέα, εν όψει του μεγάλου ντέρμπι της Α1 στο ΟΑΚΑ. Ο δικαστικός παράγοντας του έκανε κάποιες συστάσεις και ζήτησε να «πέσουν οι τόνοι» και από τις δύο πλευρές, έτσι ώστε το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» αντιπάλους να κυλήσει σε ήρεμα και αθλητικά πλαίσια.

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού εξήγησε πως δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με την αθλητική δικαιοσύνη ενώ διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι. Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει εντός της ημέρας συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα