«Είπα-ξείπα»: Η επική «κολοτούμπα» του Βαρουφάκη στη συνέντευξη με τον Παπαχελά (video)

Συνέντευξη παραχώρησε Ο πρώην υπουργός Οικονομικών στον Αλέξη Παπαχελά και την εκπομπή «Ιστορίες η οποία προβλήθηκε χθες.

Ο κ. Βαρουφάκης με τη γνωστή άνεση που τον χαρακτηρίζει παραδέχτηκε ότι έχει ηχογραφήσει τους συναδέλφους του στο Eurogroup και έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι έδωσε στικάκια με τις ηχογραφήσεις στα μέλη της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης. «Αν τα άκουσαν ή όχι, δεν ξέρω» απάντηση στο ερώτημα αν τα έχει ακούσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Μιλάμε

για τον ίδιο Γιάνη που πριν από λίγο καιρό διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι ποτέ δεν ηχογράφησε τις συνεδριάσεις του Eurogroup και ότι όλα αυτά που ακούγονταν ήταν «παραμύθια, παραμύθια, παραμύθια».

Για τον ίδιο άνθρωπο ο οποίος έλεγε «Μετά από τόσες εβδομάδες διαρροών, απίστευτων ψευδών για το τι ειπώθηκε εκεί μέσα, έχω αποδείξει έμπρακτα τον απόλυτο σεβασμό στην εμπιστευτικότητα όλων αυτών των συνομιλιών».

Αν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες (γιατί εκτός απ’ τα γραπτά μένουν και τα βίντεο από το koolnews) δείτε τα είπα και τα ξείπα του Γιάνη Βαρουφάκη για το θέμα των ηχογραφήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα