Είναι οριστικό! Στο λιμάνι της καρδιάς του επιστρέφει ο Παπανικολάου

Η είδηση κυκλοφορεί και προκαλεί χαμόγελα ικανοποίησης. Ο Κώστας Παπανικολάου επιστρέφει στον Πειραιά και ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την μεταγραφή του κάνοντας μια ακόμη οικονομική υπέρβαση.

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην ισοφαρίσει τη πρόταση των αδερφών Αγγελόπουλων στον διεθνή φόργουορντ και με αυτό τον τρόπο άναψε το πράσινο φως ώστε ο αγαπημένος

«Παπ» των ερυθρόλευκων οπαδών να γίνει και πάλι κάτοικος Πειραιά μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Διοίκηση και Πασκουάλ κατέληξαν στην απόφαση να μην εμπλακούν στη συμφωνία του 25χρονου άσου με τους πρωταθλητές Ελλάδας, σεβόμενοι την επιθυμία του ίδιου να παίξει στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν 2,5 χρόνια μετά την πώληση του στην Μπάρτσα, επαναφέρει στις μηχανές του ένα δικό του παιδί, με το οποίο πανηγύρισε δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες το 2012 στην Πόλη και το 2013 στο Λονδίνο, ισχυροποιώντας αφάνταστα τον ελληνικό του κορμό, αλλά και το μαχητικό του πνεύμα για τα επόμενα χρόνια.

Με την απόκτηση του Παπανικολάου -ενός παίκτη-κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ- οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους για την ομάδα και το όραμά τους για έναν ισχυρό Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα