Εικόνες ντροπής – Ντου Σαββίδη στο γήπεδο με όπλο: «Είσαι νεκρός» (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εικόνες ντροπής- Με το περίστροφο ο Σαββίδης

Στο 90′ του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ οι γηπεδούχοι σκόραραν αλλά με οφσάιντ και διαιτητής Κομίνης το ακύρωσε

Αμέσως έκανε ντου στο γήπεδο με μπράβους του ο Ιβάν Σαββίδης και όσα έγιναν σοκάρουν.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

εισέβαλε με περίστροφο!

Σύμφωνα με καταγγελίες των ανθρώπων της ΑΕΚ ο Ιβάν Σαββίδης έχει απειλήσει τον διαιτητή Κομίνη, όπως και παίκτες και ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αμέσως μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη, ο διαιτητής με τους επόπτες του αποχώρησε. Πλέον, μένει να ανακοινωθεί η τύχη του αγώνα…

Κάλεσμα Σαββίδη: Να γίνετε «ασπίδα» εναντίον οποιασδήποτε προβοκάτσιας

Επίσης, σύμφωνα με όσα λέει επισήμως η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ο Σαββίδης είπε το εξής προς τον διαιτητή Κομίνη: «Είσαι νεκρός»!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, που είχαν βγει για προθέρμανση, αποχώρησαν από το γήπεδο.

Ο Γιώργος Κομίνης πήρε την απόφαση να διακόψει το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 1-0. Ο Έλληνας διαιτητής κατακύρωσε τελικά το γκολ του Βαρέλα στο 90’.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, δεν είχε γίνει γνωστό τι έχει γράψει ο κύριος Κομίνης στο φύλλο αγώνα. Σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, ο ρέφερι της αναμέτρησης κατοχύρωσε το γκολ του Βαρέλα, σημειώνοντας ότι ο αγώνας διακόπηκε με υπαιτιότητα της ΑΕΚ, η οποία δεν θέλησε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.

Η πλευρά της ΑΕΚ υποστηρίζει ότι το γκολ του ΠΑΟΚ μέτρησε, ωστόσο τονίζει ότι η διακοπή οφείλεται στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη.

Το άρθρο Εικόνες ντροπής – Ντου Σαββίδη στο γήπεδο με όπλο: «Είσαι νεκρός» (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα