Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του ΠΑΟ

Επετεύχθη η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά 15 εκατομμύρια ευρώ. Η σημερινή (Δευτέρα 22/04) γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενέκρινε τη διαδικασία ενώ αναμένεται και η συμμετοχή των παλαιών μετόχων, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής ως τις 21 Ιουνίου.

Πέραν

αυτής της ημερομηνίας, το διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσει αν θα δοθεί νέα προθεσμία, ενώ ταυτόχρονα θα ανοίξει η διαδικασία και για όσους νέους επενδυτές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Με τη διαφοροποίηση στην τιμή της μετοχής εκτιμάται ότι το χρέος του Παναθηναϊκού θα μειωθεί από τα 47 στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, το συνολικό κόστος θα πέσει στα 10 εκατομμύρια ευρώ (από τα 28 εκ. φέτος).

Το νέο ενδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους κκ. Αλαφούζο, Ηρειώτη, Κωνσταντίνου, Παναγόπουλο, Σωπήλη, Γούναρη, Λουκάκο, Παναγιωτίδη, Παπαδόπουλο, Καρανάσο και Μακρόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Γ., δεν απασχόλησαν τα θέματα του τεχνικού επιτελείου, όμως υπήρξε διευκρίνιση, ότι ο Γιάννης Βονόρτας θα είναι μέλος του προπονητικού τιμ. Σχετικά με τις αντιδράσεις μελών για ενδεχόμενη πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα ο κ. Αλαφούζος αντέτεινε ότι τον πρότεινε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος «τον θεωρεί ηθικό στοιχείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα