Έγκλημα στο Κίεβο και τιμωρία στο Καραϊσκάκη (Ολυμπιακός-Ντνίπρο 2-2)

Έχοντας εις βάρος τους το 0-2 του πρώτου αγώνα στο Κίεβο οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν, παρά την προσπάθεια, να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League, μένοντας στο 2-2 στον αγώνα που έγινε την Πέμπτη το βράδυ στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την Ντνίπρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» με πολλά προβλήματα ιδιαίτερα στην άμυνα, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το πολύ καλό ξεκίνημα που

έκαναν στο παιχνίδι και τό γεγονός ότι προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με το γκολ του Κώστα Μήτρογλου. Η αμυντική αδράνεια ήταν αυτή που έφερε την ισοφάριση στο 22΄για τους Ουκρανούς και ως εκ τούτου τον αποκλεισμό καθώς ο Ολυμπιακός μετά το εκτός έδρας γκολ των φιλοξενουμένων ήθελε ακόμα τρία γκολ για να προκριθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι», που έμειναν και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μιλιβόγεβιτς κατάφεραν αν πάρουν και πάλι «κεφάλι» στο σκορ στο 89΄με εκτέλεση πέναλτι του Ντομίνγκες, όμως και πάλι προδόθηκαν από τα κενά στην αμυντική τους γραμμή και στο 90+2΄ο Κάλινιτς μπόρεσε και ισοφάρισε σε 2-2 για την Ντνίπρο.

Διαιτητής: Μακέλι (Ολλανδία)

Κίτρινες: Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουΐ, Αφελάι – Φεντέτσκι, Κανκάβα, Φέντορτσουκ, Ματέους

Κόκκινες: 52΄ Μιλιβόγεβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Β.Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουΐ, Σιόβας, Σαντάνα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Τσόρι Ντομίνγκες, Αφελάι (65΄ Ντοσεβί), Ντουρμάζ (65΄ Φορτούνης), Μήτρογλου

ΝΤΝΙΠΡΟ (Μ.Μάρκεβιτς): Μπόικο, Ντάγκλας, Τσεμπεριάτσκο, Εγκίντιο, Φεντέτσκι, Κανκάβα, Φέντορτσουκ (84΄ Μπεζούς), Κονοπλιάνκα, Ροτάν, Ματέους (77΄ Γκάμα), Ζοζούλια (62΄ Κάλινιτς).

Σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση της φάσης των «16» του Europa League με τους αγώνες να διεξάγονται στις 12 και 19 Μαρτίου. Στην κλήρωση θα μετάσχουν οι 16 ομάδες που πέρασαν από την φάση των «32» και οι οποίες είναι:

Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία)

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (Ρωσία)

Ντνίπρο (Ουκρανία)

Μπεσίκτας (Τουρκία)

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)

Σεβίλη (Ισπανία)

Φιορεντίνα (Ιταλία)

Ιντερ (Ιταλία)-Σέλτικ (Σκωτία)

Άγιαξ (Ολλανδία)

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)

Τορίνο (Ιταλία)

Μπριζ (Βέλγιο)

Έβερτον (Αγγλία)

Ρόμα (Ιταλία)

Νάπολι (Ιταλία)

Βόλφσμπουργκ (Γερμανία)

Keywords
Τυχαία Θέματα