Έγκλημα πάθους στο Λεωνίδιο- Αυτοκτόνησε ο δολοφόνος της 40χρονης κτηνοτρόφου

Το πτώμα του 67χρονου συνταξιούχου οικοδόμου, ο οποίος αναζητούνταν από χθες ως ο υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία της 40χρονης κτηνοτρόφου, μητέρας 4 παιδιών, στην Βασκίνα Κυνουρίας, στο Λεωνίδιο.

Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, ωστόσο πιθανότερη θεωρείται η εκδοχή της αυτοκτονίας του, καθώς ο 67χρονος επικοινώνησε με γνωστό του πρόσωπο και παραδέχθηκε ότι αυτός σκότωσε τη γυναίκα, απειλώντας παράλληλα ότι θα αυτοκτονήσει, καθώς δεν θα άντεχε τη φυλακή.

Σημειώνεται, πως η 40χρονη διατηρούσε μαζί με τον σύζυγό της

μαντρί στη Βασκίνα, περίπου 2 χιλιόμετρα από το Λεωνίδιο. Τα ίχνη της χάθηκαν το πρωί της Τρίτης, οπότε o σύζυγός της την αναζήτησε και απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου. Μετά από έρευνες, στις 11 το βράδυ της ίδιας ημέρας η γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη, σε μια πλαγιά σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από το μαντρί. Είχε πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο στην αριστερή ωμοπλάτη και έφερε τουλάχιστον δύο τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 40χρονη διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον οικοδόμο, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του. Εδώ και καιρό η 40χρονη ήθελε να διακόψει τη σχέση μαζί του, αλλά ο 67χρονος επέμενε πιεστικά να τη συνεχίσουν.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για έγκλημα πάθους, κάτι που εξ αρχής είχαν υποπτευθεί οι αστυνομικοί, καθώς ήξεραν για την εξωσυζυγική σχέση της 40χρονης με τον 67χρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα