Εφοδος των εισαγγελέων και στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς και της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έφοδο σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Κατασχέθηκαν έγγραφα, σκληροί δίσκοι, αλλά και αλληλογραφία, που αφορά όχι μόνο την επίμαχη δικογραφία με τις δυο εταιρείες για την Αντικαπνιστική Εκστρατεία, όπου είναι και αυτή της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και άλλες

υποθέσεις.

«Τα σάρωσαν όλα», ανέφερε έγκυρη πηγή, ενώ αποκάλυψε στο Βήμα ότι «ανοίγουν τώρα και άλλες δικογραφίες», που έχουν σχέση όπως μαθαίνουμε και με άλλες αναθέσεις σε εταιρίες, που ανέλαβαν να υλοποιήσουν και άλλες συμβάσεις.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς πέρασαν το κατώφλι της εισόδου του ΚΕΕΛΠΝΟ στην οδό Αγράφων στο Μαρούσι λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα. Εκεί έλεγξαν και πήραν μαζί τους έγγραφα και ηλεκτρονικά στοιχεία από τους υπολογιστές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έφυγαν περίπου στις 5 και μισή τα χαράματα. Η σχετική εντολή δόθηκε από την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος, η εισαγγελία κατά της Διαφθοράς υπό την κ. Ράικου διεξάγει ξεχωριστή έρευνα για το πώς «έκανε φτερά» το πόρισμα, και μάλιστα κάποιοι απορούν, πώς όλο αυτό το διάστημα δεν έγινε δυνατόν να βρεθεί, ούτε στα αρχεία των ελεγκτών! Επιπλέον πληροφορίες επιμένουν ότι υπάρχει καταγγελία για ανάμειξη ανωτάτων παραγόντων στην εξαφάνιση του πορίσματος…

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη είχε προηγηθεί εξονυχιστικός έλεγχος στα γραφεία της διαφημιστικής εταιρείας που έχει στην ιδιοκτησία της η σύζυγος του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. Η έρευνα στα γραφεία της κυρίας Νικολοπούλου στην Κηφισιά ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης για να ακολουθήσει ο έλεγχος στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μαρούσι μερικές ώρες αργότερα.

Όπως έχει γίνει γνωστό η έφοδος των οικονομικών εισαγγελέων στα γραφεία της εταιρείας της συζύγου του κ. Στουρνάρα αλλά και στο ΚΕΕΛΠΝΟ έγινε με αφορμή τη σύμβαση ύψους 600.000 ευρώ που είχε υπογραφεί μεταξύ των δυο εταιρειών το 2011.

Το άρθρο Εφοδος των εισαγγελέων και στο ΚΕΕΛΠΝΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα