ΕΔΕ για τον υιό Μπαλτάκου και το ξύλο στη Βουλή

Μετά την κριτική του Δημήτρη Παπαδημούλη για το προ ημερών επεισόδιο στη βουλή με τον ξυλοδαρμό από τον γιο του Π. Μπαλτάκου, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης παρενέβη σήμερα (Παρασκευή).

«Για το θέμα αυτό έγινε συζήτηση στη Διάσκεψη των Προέδρων χθες και ενημέρωσα ότι ζήτησα αυστηρά, να έχω πλήρη ενημέρωση αυτού του τραγικού και κακού γεγονότος για τη Βουλή», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής και σχολίασε πως «άγνωστο γιατί, ο κ. Παπαδημούλης

βάλλει με εμπάθεια προσωπικά εναντίον του λέγοντας ότι είναι κρυπτόμενος» αν και ο ίδιος βρίσκεται εδώ για απαντήσεις.

Παράλληλα, ανέφερε πως ζήτησε αμέσως ΕΔΕ και παρουσίασε προσωρινό πόρισμα στη διάσκεψη, σχολιάζοντας πως «εδώ δεν είναι αστυνομία, αλλά φρουρά», η οποία δεν μπορεί να συλλάβει αλλά να απομακρύνει και να παραδώσει στην αστυνομία.

Εμφανίσθηκε ο υιός Μπαλτάκου

Στο αρχηγείο του Λιμενικού παρουσιάστηκε στις 6 το πρωί ο γιος του Παναγιώτη Μπαλτάκου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μήνυση από βουλευτές της Χρυσής Αυγής για απρόκλητη επίθεση, σωματική βλάβη και εξύβριση.

Να θυμίσουμε πως με απόφαση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο γιος του τέως γγ του υπουργικού συμβουλίου που υπηρετεί στο λιμενικό τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα