«Έχω εικόνα εντολής από τους Πειραιώτες να συνεχίσω»

Δεν ανοίγει τα χαρτιά του ακόμη ο Βασίλης Μιχαλολιάκος σχετικά με την κάθοδό του ή όχι στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ωστόσο, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σχολίασε ότι έχει τη στήριξη των πολιτών του δήμου Πειραιά για την επανεκλογή του, καθώς –όπως δήλωσε- «η εικόνα που έχω

από τον πειραϊκό λαό είναι σχεδόν εικόνα εντολής να συνεχίσω».

Πάντως, δεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, αναφέροντας ως επιχείρημα ότι «δεν θέλω να είναι μακρά η προεκλογική εκστρατεία.» Άφησε δε «καρφιά» για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρο Δρίτσα, αναφέροντας ότι ο ίδιος παραιτήθηκε από όλα τα πολιτικά και τα κομματικά αξιώματα, όταν ανέλαβε την ευθύνη να διεκδικήσει το δήμο σε μια δύσκολη στιγμή και όταν του έδιναν ελάχιστες ελπίδες νίκης. «Κόμμα μου είναι ο Πειραιάς Ο Πειραιάς δεν προσφέρεται για κομματικό λάφυρο» σχολίασε, αλλά πρόσθεσε ότι δεν αποποιείται την ιδεολογική του προέλευση. «Είναι παρωχημένης εποχής, είναι ντεμοντέ οι κομματικοί δήμαρχοι», συμπλήρωσε.

Ο κ. Μιχαλολιάκος πρόσθεσε ότι στον Πειραιά γίνονται έργα, όπως ότι ολοκληρώθηκε η μελέτη για την υπογειοποίηση της Σκυλίτση, ενώ εγκαταστάθηκε και ο εργολάβος που θα κάνει την ανάπλαση ολόκληρης της ακτής Μιαούλη. «Είναι ο καθαρότερος Πειραιάς όλων των εποχών, ενώ έχουμε πλήρη κοινωνική πολιτική σε συνθήκες κρίσης» τόνισε.

Σημείωσε ότι επικοινώνησε με το νυν αντιδήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μελά, αναφέροντας ότι «η δήλωση του ερμηνεύεται ότι δεν θα κατεβεί για δήμαρχος, παραμένει στο συνδυασμό που ιδρύσαμε το 2010 και τον αγκάλιασε ο πειραϊκός λαός». Πρόσθεσε ότι δεν θα κάνει πολιτική χρησιμοποιώντας τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα