Δυτική Όχθη: Επίθεση με μαχαίρι από 15χρονη Παλαιστίνια

Μια νεαρή Παλαιστίνια τραυματίστηκε από Ισραηλινούς στρατιώτες όταν προσπάθησε να τους επιτεθεί με μαχαίρι σήμερα στη Δυτική Όχθη. Το περιστατικό είναι το τελευταίο από μια σειρά παρόμοιων επιθέσεων με στόχο Ισραηλινούς πολίτες και ένστολους.

Το γεγονός έγινε γνωστό μετά από ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού και όπως αυτή αναφέρει ο στρατός είχε ειδοποιηθεί για προσπάθεια επίθεσης με μαχαίρι στον οικισμό Εβραίων εποίκων Γιτζχάρ. Οι στρατιώτες που έφτασαν στο σημείο ζήτησαν από τη νεαρή

να σταματήσει και έριξαν πυρά στον αέρα, όμως αυτή δεν σταμάτησε και έτσι της έριξαν προκειμένου να την τραυματίσουν και να την ακινητοποιήσουν.

Η 15χρονη Νουρ, όπως είναι το όνομά της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ συνελήφθη.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή οι επιθέσεις αυτές έχουν οδηγήσει την κυβέρνηση Νετανιάχου στο να πάρει έκτακτα μέτρα ασφαλείας, ενώ είναι πιθανόν να εφαρμοστούν σκληρά μέτρα κατά των Παλαιστινίων στον συγκεκριμένο τομέα, όπου υπάρχουν και Εβραίοι έποικοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα