Δύσκολα εκτός έδρας ματς για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Με δύο πολύ σημαντικά και ταυτόχρονα κρίσιμα παιχνίδια για τη συνέχεια των αντιπάλων στο πρωτάθλημα, συνεχίζεται και ολοκληρώνεεαι σήμερα η 15η αγωνιστική της Super League. Συγκεκριμένα ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ (17:15, Νοvasports1) και ο τρίτος Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την φορμαρισμένη Ξάνθη

(19:30, Νοvasports1).

Στόχος και των δύο φιλοξενούμενων είναι φυσικά το διπλό ώστε η μεν ομάδα του Αναστασιάδη να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες της, οι μεν «πράσινοι» να παραμείνουν κοντά ή να πλησιάσουν περισσότερο σε περίπτωση στραβοπατήματος του ‘δικεφάλου’.»

O τεχνικός του «δικεφάλου» είναι ταξίδεψε στην Ήπειρο χωρίς πέντε από τα σημαντικά του εργαλεία. Συγκεκριμένα, δεν θα αγωνιστούν οι Τζιόλης, Μακ, Κατσικάς, Τζαβέλλας και ο Ρατς που έχει δηλωθεί να εκτίσει τη ποινή του.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ προέρχεται από δύο καλά αποτελέσματα, καθώς έχει φέρει 2-2 στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και 1-0 με τον Ατρόμητο, ξεπερνώντας την εντόες έδρας ήττα με 4-0 από τον Λεβαδειακό, ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπέριο και Ιωάννου.

Στο άλλο ματς ο Γιάννης Αναστασίου είναι πολύ πιθανό να επιλέξει το ίδιο σχήμα που συνέτριψε με 4-0 τον Πανθρακικό, παρότι είναι αρκετά επιθετικογενές.

Θέση διεκδικούν οι Ντίνας, Κλωναρίδης και Δώνης, ενώ στην αποστολή είναι ακόμη οι Κοτσόλης, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης και Μπούι. Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Κουτρουμπής, Μπαϊράμι, Σπυρόπουλος και Μπερίσα, όπως και ο Ατζαγκούν που δεν έδειξε σε καλή κατάσταση στις τελευταίες προπονήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 1.000 φιλάθλους τους.

Τέλος ο προπονητής της Ξάνθης, Ράζβαν Ρατς αναμένεται να παρατάξει τους Κυριακίδη, Λισγάρα, Γούτα, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη ή Κομεσίδη, Φλίσκα, Βασιλακάκη, Κλέιτον (που θα αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά μετά το 2012, όταν κι αποχώρησε από την ομάδα), Λουσέρο, Σολτάνι και Καπετάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα