Δύο μεταγραφές εν όψει στον ΠΑΟΚ

Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα δεν προσφέρεται για ευρεία αλλαγή του δυναμικού μίας ομάδας, ειδικά υπό τις υπάρχουσες σημερινές συνθήκες. Συνήθως γίνονται προσθήκες ενός, δύο ή το πολύ τριών παικτών, ειδικά όταν υπάρχουν κάποιες ελλείψεις στο ρόστερ ή η ομάδα κυνηγάει συγκεκριμένους στόχους.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση του ΠΑΟΚ, ο οποίος με την παρουσία Σαββίδη, στοχεύει στο να καλύψει δύο σημαντικά κενά που έχει στο δυναμικό του. Το πρώτο αφορά στην απόκτηση ενός επιτελικού

μέσου, ο οποίος να μπορεί να πάρει στις πλάτες του την ομάδα όταν χρειαστεί. Ο δεύτερος θα είναι στόπερ, καθώς εκεί έχουν διαγνωστεί κάποια κενά.

Ήδη έχει ξεκινήσει σχετική αναζήτηση στην Αργεντινή από σκάουτερ που συνεργάζεται με την ομάδα, ο οποίος θα προτείνει τους δύο παίκτες που έχει άμεση ανάγκη ο ΠΑΟΚ, αλλά και άλλους που θα μπορεί να έχει υπόψη του ο «δικέφαλος» για την καλοκαιρινή περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως ετοιμάζεται από νωρίς να κάνει σταθερές και προσεκτικές κινήσεις: ένα γεγονός που μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει. 

Keywords
Τυχαία Θέματα