Δριμύ «κατηγορώ» ΣΥΡΙΖΑ στα ελληνικά ΜΜΕ

Απολογισμό του ταξιδιού του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε Παρίσι και Βερολίνο έκανε ο συντονιστής της επικοινωνιακής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος.

Μιλώντας αρχικά για το ταξίδι του κ. Τσίπρα έκανε λόγο για «θετικά δείγματα», ενώ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης

των δημοσιογράφων, ο κ. Μουλόπουλος σημείωσε ότι «στον γαλλικό τύπο δεν υπήρξε κανένα δημοσίευμα για δήθεν ενόχληση του προέδρου Ολάντ από το ‘’Ολανδρέου’’ και αυτή η δήθεν ενόχληση εμφανίστηκε μόνο στα ελληνικά ΜΜΕ». Είπε ακόμη ότι «το δήθεν ατόπημα, κανείς δεν το θεώρησε ατόπημα στη Γαλλία».

Παράλληλα, υπογράμμισε το μεγάλο ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ για το ταξίδι του κ. Τσίπρα, αναφέροντας ότι «την επίσκεψη στο Παρίσι την κάλυψαν 200 δημοσιογράφοι και την επίσκεψη στο Βερολίνο 300», ενώ παράλληλα ο συντονιστής της επικοινωνιακής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ είπε, πως «το κύκλωμα της διαπλοκής είναι το εξής: είναι χρήμα για παραγωγή ενημέρωσης, ενημέρωση για παραγωγή πολιτικής και πολιτική για παραγωγή χρήματος».

«Νομίζω, ότι αυτό το κύκλωμα φοβάται μία ενδεχόμενη κυβέρνηση στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε ο κ. Μουλόπουλος και ανέφερε, ότι «εμείς λέμε ότι αυτό το κύκλωμα θα το σπάσουμε γιατί θέλουμε υγιή ενημέρωση και υγιή ΜΜΕ».

Τέλος, απέδωσε σε προπαγάνδα φήμες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει ΜΜΕ και σχολίασε σχετικά ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει ανεξάρτητους δημοσιογράφους με αξιοπρεπείς μισθούς, σύμφωνα με τους κανόνες της αγοράς».

Keywords
Τυχαία Θέματα